Röviden a tények a csalásokról. Két tény miatt kértem az újraszavazást.

1) A Dienes iskolánál több tanú látta, ahogy Sárközi "Dundi" János és Kovács "Kokó" Béla a szavazókat szállítja, sőt ezek a szavazók el is mondták, hogy pénzt kapnak a "munkáért"

2) Ezen felül a város különböző pontjain, 6 helyen több lepecsételt szavazólap volt az urnában, mint ahányan megjelentek...Ez utóbbi érthetetlen, egyszerűen csak csalás miatt történhetett (az európai választásokon egy ilyen sem volt), de a bíróság más bizonyíték hiányában ezt nem tartotta annyira aggályosnak, hogy ott is újra szavaztasson. Emiatt a 39 szavazókörből csak négyben ismétli meg a szavazást

Két célom volt a fellebezéssel:

1) Az erkölcsi jóvátétel a rengeteg tisztességtelen eljárásért, amit Horváth és Ács a kampányban elkövettek a romák szavaztatásán kívül(a helyi sajtó kisajátítását, város pénzén kampányolást, plakátokkal dezinformálást

2) A bírósági ítélet még így is ad némi esélyt, hogy a jövőben ne a fenti urak vezessék a várost. Amennyiben mindazok, akiknek a Dienes Iskolában kellett szavazni újra rám szavaznak és -klasszikusokat idézve- elvisznek magukkal még egy embert, Dundiék pedig nem mernek a "győzelemért dolgozni", akkor az eredmény megfordulhat. A következő utcában lakók tehetnek ezért:

Csengey, Dienes, dr. Hadnagy albert, Holub, Kisfaludy, Mattioni, Mészöly, Tartsay ltp, Tartsay, Vasvári, Viola, Szent-Györgyi , Holub, Sárvíz, Barát, Béri Balogh 58-tól páros oldal, Alkony, Búzavirág, Halas, Honvéd, Jácint, Orgona

dienes.jpg

hadházy ákos

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szekszardihetkoznap.blog.hu/api/trackback/id/tr966843401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fajanka 2014.10.29. 11:05:31

Ok. Rendben,hogy én tudok róla - bár sajnos az én körzetem nincs benn. De csak két hét van. Ha kevesen mennek el, az Ácsnak kedvez.
Hogyan tudja meg mindenki.
ha kell szórólapozni, vagy valamit segíteni, akkor szívesen.

Patkááány 2014.10.29. 20:49:50

Reklámozni, tolni ahol csak lehet... facebook-on, minden lehetséges hirdetőeszközzel, tévében, újságban, szórólapokban, hangosbemondókkal, rádióban, fel kell hívni minél több lakos figyelmét ennek fontosságára.

hadházy ákos 2014.10.29. 21:23:14

Kedves Fajanka,

vigyázzon, mert szaván fogom, ha a a facebookon megkeres :)

hadházy ákos 2014.10.29. 21:30:15

@Patkááány: tv, újság, rádió kiesik, mert "felsőbb utasításra" kihagynak belőle, vagy csak jelzésszerűen foglalkoznak velem, a Szekszárdi Vasárnapban még pénzes hirdetésre sincs mód...

tolató 2014.11.05. 21:31:08

Tisztelt Hadházy Ákos! Ön "Bealudt!" 2014.11.05-én 21.00 után vagyunk. Némán hallgat. Az elmúlt órák eseményei alapján (a FIDESZ az Ön kampány-szervezőjévé lépett elő)már régen Szekszárd fő terén kellene szónokolnia! Akarja Ön ezt egyáltalán??
süti beállítások módosítása