Facebook bejegyzésében és sajtótájékoztatóján is Farkas Károly saját maga vallja be, hogy Horváth István és Ács Rezső tolják őt. Bevallja, hogy fideszes aktivisták plakátolnak neki. Közvélemény-kutatás bizonyítja, hogy Ács Rezső egyetlen esélyét az eddigi városvezetést leváltani akaró szavazatok megosztása jelentheti, mert egyébként egyértelműen vesztésre áll. Miután a DK sem állított polgármesterjelöltet ellenem, sürgősen találni kellett valakit, akinek ha nyerési esélye nincs is, de néhány százalékot azért "elvihet" . Így Szekszárd lett talán az első város, ahol fideszes aktivisták plakátolnak "az igazi baloldalról"fotó 3 (5).JPG

(Közben ugyanilyen kétségbeesett trükk, hogy a Fidesz minden plakátom alá "az MSZP polgármesterjelöltje" csíkot ragasztja. Mindenki tudja, hogy az  MSZP sem indít ellenem jelöltet, de a plakát próbál egyszerre rájátszani a jobboldali szavazók MSZP fóbiájára és az MSZP és DK szimpatizánsok közötti véleménykülönbségre)

A jó hír, hogy Ács úr a közvélemény-kutatásokat látva  fél, a rossz, hogy Farkas úrral együtt gátlástalanfotó 2 (8).JPG

hadházy ákos

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szekszardihetkoznap.blog.hu/api/trackback/id/tr516779431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fajanka 2014.10.13. 10:27:36

Sajnálom. Mármint az eredményt. Bár én már jó pár éve nem élek Szekszárdon, de a szüleim, testvérem igen. Azért jöttem haza, hátha az én egy szavazatom is számít.
Szomorú az alacsony arány és bosszantó az eredmény.
Annyit tudok mondani: Szekszárd ezt érdemli.
Farkas Károly meg megy a sűllyesztőbe.
Ön azért maradjon, csak alaposan nézze meg, hogy kik mellett.
(Nem vagyok LMP-s szimpatizáns, én azért szavaztam Önre a családommal együtt, hogy eltűnjön a mutyi-brigád)
süti beállítások módosítása